Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίθεση Σίρερ στον Μπρούνο Φερντάντες για τις δηλώσεις του μετά τη συντριβή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίθεση Σίρερ στον Μπρούνο Φερντάντες για τις δηλώσεις του μετά τη συντριβή

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίθεση Σίρερ στον Μπρούνο Φερντάντες για τις δηλώσεις του μετά τη συντριβή

bet365

Ο Άλαν Σίρερ εμφανίστηκε έξω φρενών με την στάση και τις δηλώσεις του Μπρούνο Φερνάντες μετά την χτεσινή συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουότφορντ, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του Πορτογάλου αναντίστοιχα της απόδοσης των «Κόκκινων Διαβόλων»

Ο Μπρούνο Φερνάντες θέλησε να υπερασπιστεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη νέα κάκιστη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ. Αρχικά, ο Πορτογάλος τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι αποδοκίμασαν τον προπονητή στη λήξη του παιχνιδιού στο «Vicarage Road», ενώ αντίστοιχη στάση κράτησε και στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Στην Premier League δεν αρκεί να παίζεις καλά μόνο για ένα ημίχρονο. Η Γουότφορντ έχει μια καλοδουλεμένη ομάδα, είναι επιθετικοί, έχουν ποιότητα μπροστά και αν τους δώσεις τις ευκαιρίες θα δεχτείς γκολ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε πολλά παιχνίδια».

Ο Άλαν Σίρερ, παλαίμαχος επιθετικός και «θρύλος» της Premier League δεν πήρε με καλό μάτι αυτές τις δηλώσεις. Κατά τη γνώμη του, οι παίκτες των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν σταματήσει να εμπιστεύονται τον προπονητή τους, ανεξάρτητα από τα λεγόμενα του Πορτογάλου.

«Πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς την ποιότητά σου, γι' αυτό παίζεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ευθύνη βαραίνει τους πάντες, όχι απλά τον προπονητή ή έναν παίκτη. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί όλοι θα έπρεπε να αποδίδουν πολύ καλύτερα».

«Είναι αρκετά ντροπιαστικό για τον Μπρούνο Φερνάντες, γιατί παρά τα λεγόμενά του, είναι εμφανές ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν παίζουν πια για τον προπονητή τους. Ακόμα και ο ίδιος, αντί να καταλογήσει ευθύνες σε όλους, δηλώνει ότι οι παίκτες δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν δέχονται τόσες πολλές φάσεις».

«Είναι προφανές ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θέλουν τον συγκεκριμένο προπονητή, δεν προσπαθούν για τον προπονητή, δεν παίζουν πλέον για τον προπονητή. Και δεν στέκομαι καν τόσο στις δηλώσεις, γιατί αν σε μία ομάδα οι παίκτες εμπιστεύονται τον προπονητή τους, αυτό φαίνεται από την στάση και την προσπάθειά τους, όχι από το τι λένε μπροστά στις κάμερες».

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από τον διασυρμό της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουότφορντ:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα