Κλοπ για το επεισόδιο με Αρτέτα: «Δεν ήταν κάτι σημαντικό»

Newsroom
Κλοπ για το επεισόδιο με Αρτέτα: «Δεν ήταν κάτι σημαντικό»

bet365

Να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο με τον Μικέλ Αρτέτα επιχείρησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εξήγησε πως η κόντρα του με τον Ισπανό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ, με τους δυο άνδρες να τα λένε σε έντονο ύφος και τον τέταρτο να δρα προληπτικά για να τους χωρίσει και να θέσει τέλος στο συμβάν.

Μετά το φινάλε του ματς πάντως ο τεχνικός των Κανονιέρηδων θέλησε να αφήσει πίσω του ό,τι συνέβη στο γήπεδο, κάτι που ενστερνίστηκε απόλυτα και ο Κλοπ που έριξε τους τόνους και σημείωσε πως το περιστατικό πλέον ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

«Βασικά δεν ήταν κάτι σημαντικό και το έχω πει σε όλα τα media. Το θέμα ήταν ότι υπήρχε μια ξεκάθαρη φάση, δυο παίκτες πήδηξαν στον αέρα χωρίς επαφή μεταξύ τους για να υπάρξει φάουλ και ο πάγκος της Άρσεναλ τρελάθηκε. Οπότε τους ρώτησα ''τι θέλετε''. Δεν ήταν σχεδιασμένο αυτό που έγινε με τον Αρτέτα, αλλά δεν θα συμβαίνει πάντα. Δεν έχω συχνά πλέον έντονες διαφωνίες την ώρα του παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα