Φέρντιναντ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «"Χτυπήστε" τον Μπέλινγκχαμ!»

Newsroom
Φέρντιναντ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «"Χτυπήστε" τον Μπέλινγκχαμ!»

bet365

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, έπλεξε το εγκώμιο του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ενώ τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό της τον ταλαντούχο μέσο.

Το καλοκαίρι του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επιχειρήσει για πρώτη φορά να προσεγγίσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με το νεαρό Άγγλο να καταλήγει τελικά στην Ντόρτμουντ από την Μπέρμινγκχαμ για 25 εκατομμύρια λίρες. Σύμφωνα όμως με τον Ρίο Φέρντιναντ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν πρέπει να χάσουν άλλη ευκαιρία να τον αποκτήσουν, αν αυτή τους παρουσιαστεί.

«Όταν είσαι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, υπάρχουν τόσο σπάνια ταλέντα που δεν θέλεις να χάσεις, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τα "χτυπήσεις". Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Μπέλινγκχαμ, είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά».

Όταν ρωτήθηκε σε ποια θέση θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα ο Μπέλινγκχαμ στη Γιουνάιτεντ, ο Φέρντιναντ δήλωσε:

«Σε οποιαδήποτε. Είναι τόσο καλός. Σοβαρά μιλάω, στις μικρές εθνικές της Αγγλίας υπήρξαν φορές που αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, άλλες στην θέση «8» και ήταν εξαιρετικός σε έναν box-to-box ρόλο, και άλλες που είχε οδηγίες να βρίσκεται πιο πολύ στην επίθεση. Έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί σε όλες τις θέσεις και όλους τους ρόλους, είναι πραγματικά τόσο καλός».

Η Γιουνάιτεντ, που έχει αντιμετωπίσει φέτος πολλά προβλήματα σχετικά με την στελέχωση της μεσαίας γραμμής της, θα επιδιώξει να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» ένα μεγάλο όνομα για τον νευραλγικό αυτό χώρο. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, εκτός του Μπέλινγκχαμ, στο ραντάρ των «κόκκινων» του Μάντσεστερ βρίσκεται και ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα