Τσέλσι: Πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα του Γκάβι για να τον φέρει στο Λονδίνο!

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα του Γκάβι για να τον φέρει στο Λονδίνο!

bet365

Διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα του Γκάβι, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, εμφανίζεται η Τσέλσι προκειμένου να τον ντύσει στα μπλε το επόμενο καλοκαίρι.

Το ξεπέταγμα του Γκάβι τη φετινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και με εκείνη της εθνικής Ισπανίας έχει τραβήξει τα βλέμματα από κάθε άκρη του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Κι όσο οι Καταλανοί καθυστερούν να φτάσουν σε συμφωνία για την ανανέωση του 17χρονου μέσου, όλο και περισσότερες ομάδες παίρνουν θάρρος και εμφανίζονται πρόθυμες να εκδηλώσουν επισήμως το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η «Sport», πρώτη και καλύτερη είναι η Τσέλσι που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του wonderkid των Μπλαουγκράνα και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον φέρει το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Μια πρόταση που η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει καμία δύναμη να αρνηθεί, αφού οι Μπλε σκοπεύουν να πληρώσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας στο συμβόλαιό του και να τον ντύσουν με συνοπτικές διαδικασίες στα χρώματα της ομάδας!

Προς το παρόν πάντως στη Βαρκελώνη παραμένουν αισιόδοξοι για επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γκάβι έως το καλοκαίρι του 2026 και συνάμα εκτόξευση της ρήτρας του στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα