Άρσεναλ: Ανρί και Όντεγκαρντ ανοίγουν το δρόμο για Αλεξάντερ Ίσακ

Newsroom
Άρσεναλ: Ανρί και Όντεγκαρντ ανοίγουν το δρόμο για Αλεξάντερ Ίσακ

bet365

Η Άρσεναλ θα βρεθεί σε θέση ισχύος αν κάνει πρόταση στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Αλεξάντερ Ίσακ, αφού ο Σουηδός μεγάλωσε με ίνδαλμα τον Τιερί Ανρί και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ έγινε ευρύτερα γνωστός στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, όταν και εντυπωσίασε στα γήπεδα του EURO με τη φανέλα της Σουηδίας. Ωστόσο, πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ είχαν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του, μετά τα 17 τέρματα που πέτυχε στην περσινή La Liga με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο επιθετικό βρίσκεται και η Άρσεναλ, η οποία αναζητά τον επόμενο σέντερ φορ της, αφού ο Αλεξάντερ Λακαζέτ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να βρίσκονται τα τελευταία χρόνια μακριά από τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος και να υστερούν σε αίγλη από άλλους επίδοξους διεκδικητές του Ίσακ, όμως όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror» διατηρούν έναν «άσο στο μανίκι τους» για την περίπτωση του ταλαντούχου κυνηγού.

Και αυτό γιατί, όπως δήλωσε ο Ίσακ σε συνέντευξη που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της διακοπής των Εθνικών Ομάδων, το ποδοσφαιρικό του είδωλο όταν έκανε τα πρώτα του βήματα ήταν ο ζωντανός θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί. Ακόμα, ο Ίσακ αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να μιμηθεί τον τρόπο παιχνιδιού του ινδάλματός του, γεγονός που είναι εμφανές από την ταχύτητα και την έφεση στην ντρίπλα που διαθέτει παρά το μεγάλο ύψος του.

Ταυτόχρονα, ο Ίσακ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με έναν σύγχρονο ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων, που δεν είναι άλλος από τον Μάρτιν Όντεγκαρντ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τη σεζόν 2019-2020, όταν ο συνομήλικος του Ίσακ Νορβηγός αγωνίστηκε στη Σοσιεδάδ ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο τους, παρόλο που δεν είχαν συμπληρώσει καλά-καλά τα 20 τους χρόνια, πέτυχαν μαζί 23 γκολ για τους Βάσκους εκείνη την χρονιά.

Μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί αρκετή για την Άρσεναλ η επιθυμία του ταλαντούχου Σουηδού να βαδίσει στα χνάρια του ινδάλματός του και να συνυπάρξει με τον στενό του φίλο, ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στο «Έμιρεϊτς».

Ο Ίσακ έχει πετύχει 38 τέρματα σε 101 εμφανίσεις με την φανέλα της Σοσιεδάδ, και αυτή τη στιγμή κοστολογείται από το transfermarkt στα 40 εκ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα