Ρεάλ Μαδρίτης: «Χτυπάει» Φαν Ντε Μπεκ τον Ιανουάριο

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του στο Μάντσεστερ, αφού παρά την άσχημη αγωνιστική παρουσία της Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ο Ολλανδός άσος έχει αγωνιστεί μόλις 2 φορές στην φετινή στην Premier League, και συμφωνά με τον αγγλικό Τύπο εξετάζει πολύ σοβαρά την αποχώρηση από τους «Κόκκινους Διαβόλους» κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Μετά τη Νιουκάστλ και την Μπαρτσελόνα, εσχάτως το όνομά του συνδέθηκε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» είχαν αποπειραθεί να κάνουν δικό τους τον Φαν Ντε Μπεκ και το καλοκαίρι του 2019, στο τέλος της σεζόν της οποίας εντυπωσίασε με τη φανέλα του Άγιαξ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Εκείνη τη χρονιά μάλιστα ο «Αίαντας» είχε αποκλείσει με εμφατικό τρόπο τη Ρεάλ στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Ο Φαν Ντε Μπεκ έμεινε τελικά στο Άμστερνταμ, όμως η Ρεάλ επανήλθε και το επόμενο καλοκαίρι. Τελικά, ο Ολλανδός χαφ επέλεξε τη Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως η μέχρι στιγμής παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ» να τον δικαιώνει για την απόφασή του.
Η Ρεάλ, που όπως και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει (και λόγω της πανδημίας) σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ευελπιστεί σε μία συμφέρουσα συμφωνία με την ομάδα του Μάντσεστερ, εκμεταλλευόμενη την επιθυμία του 24χρονου Ολλανδού να αποχωρήσει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.