Κουτίνιο: Αρνήθηκε τα πετροδόλαρα της Νιουκάστλ και παραμένει στη Μπαρτσελόνα

Newsroom
Κουτίνιο: Αρνήθηκε τα πετροδόλαρα της Νιουκάστλ και παραμένει στη Μπαρτσελόνα

bet365

Αρνητική απάντηση φέρεται να έλαβαν τα αφεντικά της Νιουκάστλ στην πρόταση που κατέθεσαν στο Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν υπολογίζεται στην Μπαρτσελόνα και η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον απομακρύνει από το ρόστερ, προκειμένου να γλιτώσει και το βαρύ συμβόλαιο του.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η Νιουκάστλ. Οι «καρακάξες» αναμένεται να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, για την ενίσχυση του ρόστερ και τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Η Νιουκάστλ είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κουτίνιο. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του 29χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, μιας και ο νέος προπονητής της, Εντι Χάου θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν οι ιθύνοντες της Νιουκάστλ από τον Κουτίνιο ήταν αρνητική, καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ρόστερ των Καταλανών μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και ύστερα να σκεφτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα