Άρσεναλ: Το «εγκληματικό» μαρκάρισμα που τραυμάτισε τον Κολάσινατς (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Άρσεναλ: Το «εγκληματικό» μαρκάρισμα που τραυμάτισε τον Κολάσινατς (vid)

bet365

Ο Γιούκα Ραϊτάλα της Φινλανδίας με ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα χτύπησε στον αστράγαλο τον Κολάσιντας, με τον Βόσνιο να τραυματίζεται σοβαρά.

H Φινλανδία πέρασε με 3-1 μέσα από τη Βοσνία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου, η οποία οδηγεί στα μπαράζ. Οι Φινλανδοί αγωνιζόντουσαν από το 36' με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο Γιούκα Ραϊτάλα αποβλήθηκε δικαίως με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο 33χρονος αμυντικός με ένα «εγκληματικό» μαρκάρισμα χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον Σέαντ Κολάσινατς στον αστράγαλο. Φυσικά ο Βόσνιος μπακ της Άρσεναλ αντικαταστάθηκε άμεσα και παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει τελική εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς, ο έμπειρος αμυντικός φαίνεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Φέτος ο Μίκαελ Αρτέτα έχει χρησιμοποιήσει τον Κολάσινατς τέσσερις φορές, δύο για την Premier League και δυο για το League Cup με τον έμπειρο αμυντικό να μετράει συνολικά 270 αγωνιστικά λεπτά.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Κολάσινατς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα