Ντε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί να κρατάω κακία, απλά δεν ταίριαξα με τον Μουρίνιο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί να κρατάω κακία, απλά δεν ταίριαξα με τον Μουρίνιο»

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τελειώνει οριστικά το θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον τρόπο που ο Πορτογάλος τον «έκοψε» από την Τσέλσι τον χειμώνα του 2014.

Ο KdB πλέον κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα στην Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα του Βελγίου, όντας ένας εκ των κορυφαίων στο ρόλο του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Τσέλσι μπορεί να καταριέται την τύχη της που είχε τον Βέλγο μέσα στα χέρια της και τον έχασε πριν από αρκετά χρόνια, ωστόσο, κάπως έτσι δημιουργούνται οι ενδιαφέρουσες ιστορίες και προκαλείται η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για ν' αποδείξει όσα μπορεί να πετύχει.

«Έπαιξα ένα ματς με την Σουίντον στο LeagueCup, αλλά ήταν άθλιο... Έπειτα από αυτό, όλα είχαν τελειώσει. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μίλησα με τον Μουρίνιο. Απλά δούλευα και περίμενα την ευκαιρία μου.

Όμως, είναι ένα μεγάλο ψέμα πως αν δουλεύεις σκληρά θα έρθει από μόνη της η ευκαιρία στο ποδόσφαιρο. Ήθελα πλέον να φύγω τότε. Δεν έχω κρατήσει καμία κακία για τον Μουρίνιο, δεν είμαι παιδί. Απλά δεν λειτούργησε η συνεργασία μας» είπε ο Ντε Μπρόινε στην Het Nieuwsblad.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα