Φρανκ Λάμπαρντ: Αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για τον πάγκο της Νόριτς

Newsroom
Φρανκ Λάμπαρντ: Αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για τον πάγκο της Νόριτς

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε ένα βήμα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Γιαννούλη και Τζόλη, τελικά όμως αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την θέση. Ντιν Σμιθ και Κιέτιλ Κνούτσεν πλέον τα μεγάλα φαβορί.

Η εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ δεν κατέστη αρκετή για να διατηρήσει τον Ντάνιελ Φάρκε στην θέση του προπονητή των «Καναρινιών». Ο Γερμανός τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, η οποία πριν το «διπλό» στο δυτικό Λονδίνο παρουσίαζε την πενιχρή συγκομιδή των 2 βαθμών σε 10 αγωνιστικές.

Αμέσως η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε επαφές με τους επίδοξους αντικαταστάτες του Γερμανού, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί μέχρι πριν λίγες ώρες. Παρ' όλα αυτά, o 43χρονος αποσύρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τις διαπραγματεύσεις, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Πλέον, το μεγάλο φαβορί για την άκρη του πάγκου του «Carrow Road» εμφανίζεται να είναι ο Ντιν Σμιθ, μέχρι πρότινος τεχνικός της Άστον Βίλα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Στίβεν Τζέραρντ. «Δυνατή» υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Νορβηγός Κιέτιλ Κνούτσεν, τεχνικός της Μπόντο/Γκλιμτ η οποία πριν λίγες μέρες «σόκαρε» την ποδοσφαιρική Ευρώπη διασύροντας με 6-1 την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο για τους ομίλους του UEFA Europa League.

Επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη είναι ο νέος προπονητής -όποιος κι αν είναι αυτός- να αναλάβει καθήκοντα κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων, ώστε να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο το επόμενο Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σαουθάμπτον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα