Αλεξάνταρ Μίτροβιτς: Πρώτος σκόρερ στο Νησί!

Newsroom
Αλεξάνταρ Μίτροβιτς: Πρώτος σκόρερ στο Νησί!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς δεν σταματάει να σκοράρει με την φανέλα της Φούλαμ στην φετινή Championship. Τόσο, ώστε με τον εντυπωσιακό του απολογισμό (20 γκολ σε 17 παιχνίδια) να φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ για τις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η περσινή χρονιά δεν ήταν εύκολη για τη Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι δεν τα κατάφεραν στα σαλόνια της Premier League, κατέλαβαν την 18η θέση στη μεγάλη κατηγορία και έτσι επέστρεψαν στην Championship.

Η χρονιά όμως ήταν ακόμη χειρότερη για το "βαρύ πυροβολικό" τους: Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο σέντερ φορ που με τα γκολ του κουβάλησε στους ώμους του την ομάδα και της χάρισε την άνοδο τη σεζόν 2019-20, πετυχαίνοντας 26 γκολ σε 40 παιχνίδια, "σίγησε" σε βαθμό ανεπανόρθωτο για την Φούλαμ. Σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο Σέρβος σκόραρε μόλις τρεις φορές, απέχοντας παρασάγγας από τον καλό του εαυτό, και έτσι μοιραία ήρθε ο υποβιβασμός για την ομάδα του Λονδίνου.

Η φετινή χρονιά όμως φαίνεται να είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, τόσο για τον Μίτροβιτς, όσο και για την ομάδα του. Ο 27χρονος επιθετικός έχει προλάβει ήδη να βρει δίχτυα 20 φορές σε μόλις 17 αναμετρήσεις, βοηθώντας έτσι τη Φούλαμ να βρεθεί στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, η οποία εξασφαλίζει μάλιστα την απευθείας άνοδο στην Premier League. Ο Σέρβος με τις επιδόσεις του ξεπερνά μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστές όπως ο Σαλάχ, ο Λουκάκου και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ταυτόχρονα, η φετινή χρονιά καταδεικνύει με τον πιο απερίφραστο τρόπο ότι ο Μίτροβιτς νιώθει και φυσικά αποδίδει πολύ καλύτερα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου σε σχέση με την Premier League. Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τις φανέλες της Νιουκάστλ και της Φούλαμ, πλέον μετρά 62 γκολ σε 103 συμμετοχές στην Championship, την ίδια ώρα που στην κορυφαία κατηγορία έχει βρει δίχτυα μόλις 24 φορές σε παρόμοιο αριθμό εμφανίσεων (104).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα