Τσέλσι - Μπέρνλι 1-1: Εφτασε και η ώρα των Μπλε για γκέλα... (vid)

Τσέλσι - Μπέρνλι 1-1: Εφτασε και η ώρα των Μπλε για γκέλα... (vid)

bet365

Μετά τις Λίβερπουλ, Σίτι και η Τσέλσι υπέπεσε σε εντός έδρας γκέλα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μπέρνλι. Με 25 τελικές ολοκλήρωσαν οι Μπλε. Πρώτη νίκη για Νόριτς.

Με 25 τελικές, 70% κατοχή κι όμως η Τσέλσι δεν νίκησε… «Αυτοκτονία» για τους Μπλε, παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Μπέρνλι και είδαν τη Σίτι να τους πλησιάζει στους τρεις βαθμούς (στο -4 η Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερο).

Με 78.9% κατοχή μπάλας, με διψήφιο αριθμό τελικών, αλλά με το... φτωχό 1-0 ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι κόντρα στη Μπέρνλι! Οι αριθμοί τελικά λένε την αλήθεια; Οι Μπλε έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως απέναντί τους είχαν έναν απίθανο γκολκίπερ. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πόουπ νίκησε τον Οντόι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τζέιμς έχασε μεγάλη φάση να σκοράρει. Στο 7΄ήρθε και η ευκαιρία του Κρίστενσεν.

Η Μπέρνλι δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε πάσα, την ίδια ώρα που οι Μπλε πίεζαν για το γκολ. Eίχαν επτά σουτ στο 15λεπτο, αλλά και κατοχή 75%! Οι Λονδρέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, απείλησαν με τον Ρούντιγκερ, ενώ στο 28' ο Τζέιμς νικήθηκε από τον Πόουπ. Ωστόσο, στο 33' ήρθε η...λύτρωση! Σούπερ σέντρα του Τζέιμς, κεφαλιά του Χάβερτς και η Τσέλσι στις δέκα τελικές βρήκε δίχτυα.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, με την Τσέλσι να έχει δοκάρι στο 50’ σε κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα. Στο 53' ήρθε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία! Ο Οντόι έβγαλε σε θέση βολής τον Χάβερτς, αλλά ο Γερμανός δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Πόουπ ήταν εξαιρετικός και στο 65ο λεπτό στην προσπάθεια του Οντόι. Η Μπέρνλι έδειξε σημάδια ζωής και η είσοδος των Ροντρίγκες, Βίντρα την έκαναν πιο κινητική.

Η ομάδα του Ντάιτς ρίσκαρε, στο 75’ έστειλε… απειλητικό μήνυμα με την κεφαλιά του Ροντρίγκες και στο 79’ «πάγωσε» το Λονδίνο! Ροντρίγκες – Βίντρα συνδυάστηκαν υπέροχα, εκμεταλλεύθηκαν τη μοναδική αδράνεια των Μπλε και ο τελευταίος διαμόρφωσε το 1-1! Ηταν η πρώτη φορά τους τελευταίους δυο μήνες που η Τσέλσι δέχθηκε γκολ σε open play! Ο Τούχελ πέρασε Μάουντ και Πούλισικ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να χάσουν το βαθμό.

Επιτέλους νίκη για τη Νόριτς!

Η Νόριτς πήρε την πολυπόθητη νίκη, αν και χρειάστηκε να φτάσουμε στην 11η αγωνιστική, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπρέντφορντ, στο Brentford Community Stadium. Το σκορ άνοιξε ο Νόρμαν στο 6ο λεπτό και 23 λεπτά μετά ο Πούκι σημείωσε το 2-0. H Μπρέντφορντ πίεσε, βρήκε δίχτυα με τον Εμπουέμο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, είχαν τον έλεγχο και στο 60' ο Χένρι μείωσε σε 2-1. Ωστόο, η Νόριτς άντεξε και κατάφερε να σπάσει το σερί των 17 αγώνων δίχως νίκη σε επίπεδο Premier League. Παράλληλα, αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για τη Μπρέντφορντ που είναι μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιαννούλης μπήκε στο 74' στη θέση του Ντάουελ και βοήθησε αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Νέο τρίποντο για την Πάλας

Mε κεκτημένη ταχύτητα μετά το διπλό στο Μάντσεστερ, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 2-0 της Γουλβς εντός έδρας και για πρώτη φορά φέτος πέτυχε δυο διαδοχικές νίκες με τον Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο. Η Πάλας ήταν ανώτερη σε όλο το ματς απέναντι στους «Λύκους» και βρέθηκε στην 9η θέση. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Ζαχά στο 61ο λεπτό, ενώ στο 78΄ο Γκάλαγκερ διαμόρφωσε το 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα