Ρονάλντο: «Δεν ήρθα στη Γιουνάιτεντ για διακοπές, έχω την ίδια πείνα για τίτλους» (vid)

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: «Δεν ήρθα στη Γιουνάιτεντ για διακοπές, έχω την ίδια πείνα για τίτλους» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατεβάζει τον πήχη κι επαναλαμβάνει ότι μοναδικός του στόχος είναι η κατάκτηση περισσότερων τίτλων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προετοιμάζεται για το τέταρτο παιχνίδι των ομίλων του Champions League, απόψε απέναντι στην Αταλάντα (02/11, 22:00, Cosmote Sport 3 HD). Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επιδιώξουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν κορυφή κι να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους διώκτες της.

Από την πλευρά του πάντως, ο Πορτογάλος αστέρας, μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, όμως παραμένει «διψασμένος» για νίκες και διακρίσεις., όπως άλλωστε δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «DAZN», που έχει τίτλο «Εν συντομία: Κριστιάνο Ρονάλντο».

«Μέσα μου έχω την ίδια πείνα για τίτλους. Η νέα γενιά, από τη δεκαετία του '90 ή του '95, βλέπει τη ζωή, το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Θυμάμαι ότι στη δική μου γενιά, αυτή του '85, ήταν πιο δύσκολο να παίξεις στην πρώτη ομάδα. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω επίσης, ότι οι νέοι δεν εκτιμούν αρκετά τα πράγματα».

Μάλιστα, ο Κριστιάνο τόνισε πως από τη μέρα που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2010 για την Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μέσα του.

«Η επιθυμία μου, η νοοτροπία μου και η φιλοσοφία μου είναι ίδια. Ως παίκτης έχω αλλάξει, φυσικά. Δεν ήρθα στην Γιουνάιτεντ για διακοπές, επέστρεψα για να κερδίσω τίτλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Video Screen
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα