Αστον Βίλα - Γουέστ Χαμ 1-4: Σφυριά με κρότο, «πάτησαν» τετράδα (vid)

Newsroom
Αστον Βίλα - Γουέστ Χαμ 1-4: Σφυριά με κρότο, «πάτησαν» τετράδα (vid)

bet365

Η Γουέστ Χαμ έκανε ό,τι ήθελε στην έδρα της Άστον Βίλα, την οποία φιλοδώρησε με «τεσσάρα» (1-4) και πάτησε στην πρώτη τετράδα. Αποβολή στο 50΄για τους Villagers που συνεχίζουν την ελεύθερη πτώση...

Βίοι παράλληλοι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όμως μια κόντρα 1vs1 κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ όμως δεν άφησε περιθώριο για αμφιβολίες. Με μια εκπληκτική παράσταση στην έδρα της Άστον Βίλα, τα Σφυριά... κοπάνησαν τους Villagers τέσσερις φορές και τους βύθισαν στην βαθμολογία (4-1), παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την πρώτη τετράδα της Premier League.

Το έργο πάντως φάνηκε από την αρχή πως θα είχε «happy end» για τους φιλοξενούμενους, με τον Τζόνσον να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7΄ και να βάζει την Γουέστ Χαμ σε θέση οδηγού. Παρόλα αυτά η Άστον Βίλα είχε ακόμα καύσιμα στην μηχανή και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ουότκινς (34΄) έπειτα από ασίστ του Μπουέντια, ο οποίος πλέον μετράει τις περισσότερες (36 ασίστ στο σύνολο) από κάθε άλλον παίκτη στην Premier League τα τελευταία δυο χρόνια! Πάντως η χαρά των Villagers κράτησε μόλις για τέσσερα λεπτά, αφού ο Ράις έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ το συγκρότημα του Μόγιες που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αποβολή του Κόνσα στο 50΄ περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Άστον Βίλα που έχασε την αυτοπεποίθησή της και με την πάροδο των λεπτών, τελικά παραδόθηκε ολοκληρωτικά στις ορέξεις των φιλοξενούμενων. Στο 80 ΄ο Φορνάλς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπόουεν έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή, με την Βίλα να δέχεται για τρίτο σερί ματς τουλάχιστον τρία γκολ, την ίδια ώρα που η Γουέστ Χαμ κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1975-1976.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα