Τσέλσι: Μετά τη διακοπή επιστρέφουν Λουκάκου, Βέρνερ και Πούλισικ

Τσέλσι: Μετά τη διακοπή επιστρέφουν Λουκάκου, Βέρνερ και Πούλισικ

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι: Μετά τη διακοπή επιστρέφουν Λουκάκου, Βέρνερ και Πούλισικ

bet365

O Tόμας Τούχελ θα πορευτεί μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές χωρίς τρία από τα βασικά επιθετικά του «εργαλεία».

Σοβαρό «πονοκέφαλο» έχει ο Τόμας Τούχελ για την γραμμή κρούσης της Τσέλσι. Ο Γερμνανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το Σαββατιάτικο (30/10, 17:00) παιχνίδι στο Νιούκαστλ τους τραυματίες Τίμο Βέρνερ, Ρομελού Λουκάκου και Κρίστιαν Πούλισικ. Με βάση τα τωρινά δεδομένα οι τρεις τους θα επιστρέψουν μετά την διακοπη για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Εκτός από την αναμέτρηση με τις «καρακάξες» ο Τόμας Τούχελ δεν θα υπολογίζει τους τρεις επιθετικούς του τόσο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάλμε (2/11, 19:45), όσο και για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπέρνλι (6/11, 17:00).

Θυμίζουμε πως οι δυο σέντερ φορ των Λονδρέζων είχαν τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Μάλμε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ ο Αμερικανός εξτρέμ έχει τεθεί εκτός μάχης από τις 9 Σεπτεμβρίου με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα