Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ έχει ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους»

Βασίλης Μπαλατσός
Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ έχει ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους»

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στηρίζει έμμεσα τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εναντιώνεται στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.

Ο οργανισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ακόμα σε σοκ μετά την συντριβή από τη Λίβερπουλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Η ταπεινωτική ήττα προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό των «Κόκκινων Διαβόλων», με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μπαίνει στο στόχαστρο, όμως εν τέλει, πήρε παράταση... «ζωής» και μάλιστα με τις «ευλογίες» του θρυλικού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ με δηλώσεις του εξαπέλυσε τα «πυρά» του στους ποδοσφαιριστές της πρώην ομάδας του, οι οποίοι παρά το γεγονός πως είναι ισάξιοι με αυτούς της Λίβεπουλ βγάζουν μια απαράδεκτη νοοτροπία. Όσον αφορά το θέμα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι πήρε έμμεσα το μέρος του συναδέλφου του χαρακτηρίζοντας τον ως «εύκολο στόχο».

«Οι παίκτες πρέπει να δουν τον εαυτό τους. Είναι εύκολο για τον προπονητή να στοχοποιείται, ενώ οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Έχουν μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Ένα κλαμπ σαν τη Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα από τους παίκτες του. Βλέπω πολλούς παίκτες να μην είναι πρόθυμοι να τα δώσουν όλα και αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή ή των παικτών; Δεν ήταν εύκολο να βλέπω το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Οι δυο ομάδες είναι ισάξιες, με τη διαφορά πως οι παίκτες της Λίβερπουλ δουλεύουν πιο σκληρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γουέιν Ρούνεϊ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα