Σόλσκιερ: Συνεχίζει τη δουλειά με τη στήριξη του Σερ Άλεξ

Σόλσκιερ: Συνεχίζει τη δουλειά με τη στήριξη του Σερ Άλεξ

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: Συνεχίζει τη δουλειά με τη στήριξη του Σερ Άλεξ

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρέθηκε κανονικά σήμερα στο Κάρινγκτον για να προετοιμάσει την Γιουνάιτεντ για το επόμενο σημαντικό ματς με την Τότεναμ, με τον Σερ Άλεξ να του έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Νορβηγός προπονητής συνεχίζει στο πόστο του, με την πλειοψηφία των διοικούντων την Γιουνάιτεντ να έχει εισηγηθεί την διατήρηση του Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία παρά το ντροπιαστικό και ιστορικό 5-0 από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Όπως αναφέρεται πλέον στα δημοσιεύματα του βρετανικού αθλητικού Τύπου, ανάμεσα σ' εκείνους που θέλησαν να υπάρξει στήριξη στον «Όλε» ήταν και ο Φέργκιουσον, παρά το γεγονός πως ο Σκωτσέζος θρύλος ήταν σκασμένος στα επίσημα βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να διαλύεται από τους «κόκκινους».

Ο Σόλσκιερ καλείται ν' αντέξει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Τότεναμ υπάρχει ξανά ματς με την Αταλάντα για το Champions League και έπειτα το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι (6/11) πριν από τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα