Μάντσεστερ Σίτι: Τελευταία φορά στο League Cup είχε χάσει πριν 5 χρόνια (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Τελευταία φορά στο League Cup είχε χάσει πριν 5 χρόνια (vids)

bet365

Προτού η Μάντσεστερ Σίτι κάνει το 4x4 στις κατακτήσεις του Carabao Cup και μέχρι ν' αποκλειστεί φέτος από την Γουέστ Χαμ, είχε ηττηθεί τελευταία φορά στη διοργάνωση πριν από 5 χρόνια!

Οι «πολίτες» ηττήθηκαν στα πέναλτι από τα «σφυριά» λόγω του ότι ο Φόντεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Αρεολά, με αποτέλεσμα να έρθει το 5-3 για την φετινή εντυπωσιακή ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στο γεμάτο από 60.000 οπαδούς, Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, αποδέχθηκε το γεγονός πως ο αποκλεισμός ήρθε σε μια διαδικασία που παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο η τύχη και κάπως έτσι τερματίστηκε ένα απίθανο σερί για το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Με τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις του LeagueCup, η Σίτι σταμάτησε την κυριαρχία της στον θεσμό, με την πρώτη της ήττα έπειτα από 5 χρόνια και μια μέρα!

Πριν από την 27η Οκτωβρίου του 2021, οι «πολίτες» είχαν υποστεί την τελευταία τους ήττα στο νυν Carabao Cup την 26η του Οκτώβρη του 2016, με το 1-0 από την Γιουνάιτεντ στη φάση των «16»...

@Photo credits: video screen
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα