Πογκμπά: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι

Πογκμπά: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας
Πογκμπά: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει το προσεχές καλοκαίρι, ελεύθερο τον Πολ Πογκμπά.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το μέλλον του να φαντάζει αβέβαιο. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι ο 28χρονος μέσος είναι από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος έχει αρχίζει και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του «ESPN», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τον Γάλλο μέσο ως ελεύθερο, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο τραπέζι μαζί του, για να εξετάσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Γιουνάιτεντ είχε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες για να πείσει τον Πογκμπά να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά ανώτερα στελέχη της διοίκησης πίστευαν από το τέλος της περασμένης σεζόν ότι ήταν απίθανο να δεσμευθεί νέα συμφωνία.

Πάντως, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου άσου, αλλά καμία από τις συγκεκριμένες ομάδες δεν σκοπεύει να κάνει κίνηση τον Ιανουάριο, καθώς προτιμάνε να έρθει το τέλος της τρέχουσας σεζόν, τότε δηλαδή που ο Πογκμπά θα είναι ελεύθερος στην αγορά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα