ΜακΓκρέγκορ: «Σεβασμός στον Σόλσκιερ αλλά είναι άπειρος»

ΜακΓκρέγκορ: «Σεβασμός στον Σόλσκιερ αλλά είναι άπειρος»

Βασίλης Μπαλατσός
ΜακΓκρέγκορ: «Σεβασμός στον Σόλσκιερ αλλά είναι άπειρος»

bet365

Ο γνωστός για τα «κόκκινα» αισθήματα του, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έκανε το σχόλιο του για την κατάστασγ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τάσσεται υπέρ της... αναβάθμισης στον πάγκο.

Ο οργανισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κρίση μετά τη συντριπτική ήττα από τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Λίβερπουλ, μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Οι Γκλέιζερς αποφάσισαν να δώσουν μια μικρή παράταση... ζωής στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θα παραμείνει στον «κόκκινο» πάγκο, τουλάχιστον μέχρι και το ματς με την Τότεναμ το ερχόμενο Σάββατο (30/10, 19:30).

Στα Social Media γίνεται... χαμός με την περίπτωση του Νορβηγού τεχνικού με το hashtag «OleOut» να φιγουράρει ψηλά στις τάσεις του Twitter. Για τον Νορβηγό τεχνικό τοποθετήθηκε μέχρι και ο γνωστός για τα αισθήματα του για τους «Κόκκινους Διαβόλους» και πλουσιότερος αθλητής του κόσμου, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Σύμφωνα με τον Ιρλανδό πυγμάχο ο Σόλσκιερ πρέπει να αποχωρήσει από αυτή τη θέση, την οποία πρέπει να την αναλάβει ένας πιο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος θα μπορεί να καθοδηγήσει το «κόκκινο» ρόστερ. Πάντως ο 33χρονος σταρ δεν μειώνει την προσφορά του Νορβηγού στο κλαμπ και σύμφωνα με ανάρτηση του ο ρόλος του θα πρέπει να «επαναπροσδιοριστεί».

«Το πρόβλημα με τη Γιουνάιτεντ είναι πως πρόκειται για ένα σύνολο από νεαρούς που μιλούν μεταξύ τους. Χρειάζεσαι κάποιον ανώτερο να αναλάβει τα ηνία. Ο Όλε ήταν στον πάγκο, ενώ έπαιζε μέσα ο Ρονάλντο. Δεν είναι αρκετό», ήταν το μήνυμα του διάσημου πυγμάχου.

Όταν ένας χρήστης του Twitter ρώτησε αν ο ΜακΓκρέγκορ στηρίζει την τάση «OleOut», ο Ιρλανδός απάντησε «Ποτέ "OleOut" ανόητε. Ο Όλε θα είναι για πάντα μέρος της Γιουνάιτεντ. Ο ρόλος του πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και να έρθει κάποιος ανώτερος».

Τα tweets του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ:

dqada

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα