Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τους κλείσω και πάλι τα στόματα»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τους κλείσω και πάλι τα στόματα»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τους κλείσω και πάλι τα στόματα»

bet365

Αφοπλιστική απάντηση έδωσε στους επικριτές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προειδοποιώντας πως θα συνεχίσει να τους... κλείνει τα στόματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει δυναμικά στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο άσο να μετράει ήδη 6 γκολ σε 9 εμφανίσεις αλλά και δυο... buzzer beater στο Champions League που χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους Κόκκινους Διάβολους.

Παρόλα αυτά ο 36χρονος σούπερσταρ δεν βρίσκεται στο... απυρόβλητο, αφού έχει δεχθεί ισχυρή κριτική από τον Τύπο αλλά και από μερίδα των οπαδών για την ισχνή ανασταλτική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Κληθείς να τοποθετηθεί στα εν λόγω σχόλια, ο Κριστιάνο δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε πως εκείνος θα συνεχίσει να κατακτά τα πάντα στο διάβα του και να κλείνει τα στόματα των επικριτών.

«Ξέρω πολύ καλά πότε η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά μου στην άμυνα. Αλλά ο ρόλος μου στο κλαμπ είναι να κερδίζω, να βοηθήσω τον σύλλογο να νικάει και να σκοράρω. Ο αμυντικός τομέας είναι επίσης μέρος της δουλειάς μου. Οι άνθρωποι που δεν το βλέπουν αυτό είναι εκείνοι που δεν με γουστάρουν, αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι 36 χρονών και έχω κατακτήσει τα πάντα. Γιατί να ασχολούμαι λοιπόν όταν οι άνθρωποι λένε άσχημα πράγματα για μένα; Κοιμάμαι ήσυχος τη νύχτα με καθαρή συνείδηση. Εκείνοι ας συνεχίζουν αυτό που κάνουν γιατί θα τους κλείσω πάλι τα στόματα και θα συνεχίζω να νικάω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα