Οι σύλλογοι της Premier League κηρύσσουν «πόλεμο» στη Νιούκαστλ

Κώστας Τόπας
Οι σύλλογοι της Premier League κηρύσσουν «πόλεμο» στη Νιούκαστλ

bet365

Με κακό μάτι φαίνεται ότι πήραν 18 ομάδες της Premier League την επιθυμία των Ανθρακωρύχων να επισυνάψουν συνεργασίες με εταιρείες που συνδέονται με τη Σαουδική Αραβία.

Η Νιουκάστλ εδώ και μερικές ημέρες βαδίζει σε νέο μονοπάτι, μετά την με την έλευση του Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ, έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί στο πρώτο της παιχνίδι σε αυτή τη νέα εποχή να μην συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Τότεναμ, όμως στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η συγκεκριμένη αλλαγή στην ιδιοκτησία της Νιουκάστλ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους συλλόγους της Premier League. Οι «Times» και το «Skysports» μεταδίδουν πληροφορίες ότι οι ομάδες της Premier League οργάνωσαν μια έκτακτη συνάντηση την Δευτέρα (17/10) για να αντιμετωπίσουν τα σχέδια των Σαουδάραβων.

Συγκεκριμένα, 18 ομάδες από τις 19 ομάδες του πρωταθλήματος - καθώς μόνο η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κατά - ψήφισαν υπέρ της απαγόρευσης στη Νιούκαστλ για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με εταιρείες που συνδέονται με τη Σαουδική Αραβία.

Από την πλευρά τους, πάντως οι νέοι ιδιοκτήτες των «Magpies», εργάζονται ανενόχλητοι για να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα και να σώσουν τον σύλλογο από τον υποβιβασμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα