Γκουαρδιόλα: «Ο Κλοπ με έκανε καλύτερο προπονητή»

Newsroom
Γκουαρδιόλα: «Ο Κλοπ με έκανε καλύτερο προπονητή»

bet365

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για ακόμη μια φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως οι... κόντρες του με τον Γερμανό τον έχουν κάνει καλύτερο προπονητή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (3/10) στο «Άνφιλντ».

Ο Καταλανός τεχνικός έχει αναπτύξει ένα βαθύ αίσθημα σεβασμού προς τον Γερμανό ομόλογό του μετά τις αλλεπάλληλες μάχες τους σε Γερμανία και Αγγλία και δεν ξεχνά να του πλέξει το εγκώμιο σε κάθε ευκαιρία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον προπονητή της Λίβερπουλ και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού παραδέχθηκε πως οι κόντρες του με τον Κλοπ τον έχουν κάνει καλύτερο προπονητή.

«Οι ομάδες που δημιούργησε ο Κλοπ με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής. Να ανεβάσω το επίπεδό μου, να αποδείξω τι αξίζω, να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το level» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα