Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ «δίδαξε» κόντρα στην Πάλας (pic)

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ «δίδαξε» κόντρα στην Πάλας (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ «δίδαξε» κόντρα στην Πάλας (pic)

bet365

Βρέθηκε στην 11άδα λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του Αλεξάντερ – Άρνολντ, όμως, ο Τζέιμς Μίλνερ έδειξε γι' ακόμα μια φορά γιατί η Λίβερπουλ έχει έναν πραγματικό «στρατιώτη» να την οδηγεί όποτε η ομάδα τον χρειαστεί...

Ο υπαρχηγός, ακριβώς πίσω από τον Τζόρνταν Χέντερσον, μπορεί να έχει κλείσει τα 35 του χρόνια και αυτός ο αριθμός να γίνει κατά ένα μεγαλύτερος σε ελάχιστους μήνες, όμως, οι αντοχές του στο χορτάρι και η προσφορά του στην ομάδα του, ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Ο «Μίλι», ο άνθρωπος που όλοι... σιχαίνονται να βλέπουν να βγαίνει πρώτος και με διαφορά κάθε καλοκαίρι στην προετοιμασία στις ασκήσεις αντοχής και τρεξίματος, τα έκανε όλα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και βγήκε πρώτος σε κάθε κατηγορία, βάζοντας τα γυαλιά στους συμπαίκτες του!

Είχε 113 επαφές με τη μπάλα, τις περισσότερες από κάθε άλλον. Είχε 69 μεταβιβάσεις, φυσικά όντας πρώτος και σε αυτό. Είχε 40 πάσες στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Είχε 13 γεμίσματα, 4 τάκλιν και διένυσε 10,93 χιλιόμετρα, πραγματοποιώντας 19 σπριντ!

Έκανε 19 σπριντ στα 35 του, γιατί κλήθηκε να παίξει στην πλευρά και ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει όσο καλύτερα μπορούσε. Και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά... «δίδαξε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα