Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 0-0: «Μπλόκο» των Αγίων στο «Etihad» (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 0-0: «Μπλόκο» των Αγίων στο «Etihad» (vid)

bet365

Σκόνταψε στο σπίτι της η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην αλύγιστη Σαουθάμπτον, με μία μόλις τελική εντός στόχου σε όλο το ματς και ακυρωθέν γκολ νίκης στο 90+1'. Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε ενδεχομένως κάπως... άτσαλα μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο από τους φίλους της Σίτι. Αν και κατακρίθηκε έντονα, οι οπαδοί τον άκουσαν και «φούλαραν» το «Etihad» για το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ωστόσο, δεν αποζημιώθηκαν. Η Μάντσεστερ Σίτι συνάντησε το τείχος της ομάδας του Ραλφ Χάσενχουτλ, κατέγραψε την πρώτη και μοναδική της τελική εντός εστίας στο 90', είχε ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ στην επόμενη φάση και τελικά έμεινε στο μηδέν, κάνοντας δώρο στη Λίβερπουλ που έμεινε πρώτη και στο +3.

Μετά την εξάρα επί της Λειψίας, οι Πολίτες προσγειώθηκαν απότομα και τα βρήκαν σκούρα από το πρώτο μέρος, δίχως να μπορούν να απειλήσουν απευθείας τον ΜακΚάρθι. Στο δεύτερο μέρος, ο Πεπ έριξε τα... γερά μέσα στο χορτάρι, με τους Ντε Μπρόινε, Μάχρεζ και Φόντεν να ασκούν περισσότερη πίεση στους Αγίους, αλλά να μη βρίσκουν το πολυπόθητο γκολ. Και πάλι καλά, αφού στο 63' η Σίτι παρ΄ολίγον να μείνει με 10 παίκτες, όταν ο Μος καταλόγισε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Γουόκερ, για το μαρκάρισμα στον Άρμστρογνκ που μετά την ειδοποίηση από το VAR επανεξετάστηκε και θεωρήθηκε καθ' όλα νόμιμο. Η «ζημιά» για τους πρωταθλητές, όμως, έγινε και η επίδοση της μίας τελικής στην εστία αποτελεί τη χειρότερή τους μετά τον Μάρτιο του 2017 σε επίπεδο Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο (65' Ντε Μπρόινε), Σίλβα (72' Φόντεν), Ζέσους (67' Μάχρεζ), Στέρλινγκ, Γκρίλις

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάσενχουτλ): ΜακΚάρθι, Λιβραμέντο (86' Περό), Στέφενς (37' Σαλισού), Μπεντνάρεκ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρομέου, Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πράουζ, Ελιουνούσι, Άνταμς (68' Μπρόγα), Άρμστρονγκ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα