Τούχελ: Πλήρωσε την επέμβαση στην καρδιά για τον γιο της γυναίκας που του πρόσεχε το σπίτι

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: Πλήρωσε την επέμβαση στην καρδιά για τον γιο της γυναίκας που του πρόσεχε το σπίτι

bet365

Ο Τόμας Τούχελ έδειξε πως είναι άνθρωπος με τεράστια ευγένεια και ευαισθησία, φροντίζοντας για την πολύ σοβαρή επέμβαση που έκανε στην καρδιά ο γιος της γυναίκας που του πρόσεχε το σπίτι...

Ο τεχνικός της Τσέλσι έδειξε πως αντιλαμβάνεται και σέβεται τη δουλειά που έκανε για εκείνον τα προηγούμενα χρόνια μια γυναίκα που είχε προσλάβει για να του προσέχει και να του καθαρίζει το σπίτι.

Πίσω στο 2018, όταν βρισκόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε προσλάβει μια γυναίκα για να του φροντίζει την πολυτελή κατοικία που είχε βρει στην πόλη του φωτός.

Όταν κάποια στιγμή έμαθε πως ο γιος αυτής της γυναίκας έπρεπε να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στην καρδιά, τότε δίχως δισταγμό πλήρωσε όλα τα έξοδα για το χειρουργείο προκειμένου να βοηθήσει.

Μάλιστα, όταν είχε αρχίσει ν' αντιλαμβάνεται πως δεν θα συνέχιζε στον πάγκο των Παριζιάνων, ρώτησε την γυναίκα (με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) ποιο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό της κι εκείνη του απάντησε πως ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει για να ζήσει στην πατρίδα της.

Ο νυν τεχνικός της Τσέλσι φρόντισε ώστε να χτιστεί ένα σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της πίσω στην γενέτειρά της, δείχνοντας τον σεβασμό του για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα