Χαμπίμπ: «Ο Ρονάλντο έφυγε από την Ιταλία γιατί βαριόταν» (pic)

Χαμπίμπ: «Ο Ρονάλντο έφυγε από την Ιταλία γιατί βαριόταν» (pic)

Κώστας Τόπας
Χαμπίμπ: «Ο Ρονάλντο έφυγε από την Ιταλία γιατί βαριόταν» (pic)

bet365

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αποχωρήσει από την Γιουβέντους.

Ο πρώην αθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πορτογάλο αστέρα. Αλλωστε, όπως και ο ίδιος δήλωσε, γνώριζε και για την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ, πολύ πριν αυτή συμβεί.

Σε νέα του συνέντευξη ο 32χρονος Ρώσος αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο αποχώρησε από την Ιταλία γιατί είχε βαρεθεί.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω προσωπικά μηνύματα … Ο Ρονάλντο είπε ότι βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξω την Premier League. Οποιαδήποτε ομάδα εκεί να προσφέρει θέαμα», ανάφερε χαρακτηριστικά στο «metro.uk».

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στο δίλλημα Ρονάλντο - Μέσι και όπως ήταν αναμενόμενο ψήφισε υπέρ του καλού του Πορτογάλου φίλου.

«Ο Κριστιάνο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 17 χρόνια. Το 2004 ήταν στον τελικό του EURO και τώρα είναι 2021 και σκοράρει ακόμα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν στην κορυφή του για περίπου 12 χρόνια και ο Κριστιάνο 17. Κατά τη γνώμη μου, ο Ρονάλντο είναι πολύ πιο ψύχραιμος, νομίζω. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αλλά αν στο παιχνίδι είναι ίσοι, τότε στο χάρισμα ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα