Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθε αρχή είναι εντυπωσιακή (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθε αρχή είναι εντυπωσιακή (vids)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει δίχτυα μονάχα σε μια πρώτη εμφάνιση με νέα ομάδα στην καριέρα του. Ωστόσο, ενόψει της επανεμφάνισής του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξέρει ότι θα πρέπει να δώσει σπουδαία παράσταση.

Είτε παίξει το προσεχές Σάββατο με τη Νιούκαστλ είτε ο Σόλσκιερ τον κρατήσει για να είναι απόλυτα φρέσκος στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Champions League κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις την επόμενη Τρίτη, ο Κριστιάνο θα έχει τις μηχανές στο φουλ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπειτα από 12 χρόνια επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το «Ολντ Τράφορντ» περιμένει να τον ξαναδεί εν δράσει.

Εκείνος, τόσο στην πρώτη του θητεία με τους «κόκκινους διαβόλους», όσο και στο ξεκίνημά του με Ρεάλ και Γιουβέντους, σκόραρε μονάχα μια φορά, ωστόσο, πάντοτε έδειχνε πόσες εκπληκτικά πράγματα θ' ακολουθούσαν...

  • Με νεανική αυτοπεποίθηση

Στις 16 του Αυγούστου του 2003, όντας τότε πιτσιρικάς τον οποίο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πάρει εν μια νυκτί από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον κάνει τον απόλυτο θρύλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είχε περάσει με αλλαγή σε ματς απέναντι στην Μπόλτον στο «Ολντ Τράφορντ», με το σύνολο του Σερ Άλεξ να φτάνει στο τελικό 4-0.

Ο Ρονάλντο στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν είχε γκολ ή ασίστ, όμως ξεσήκωσε το κοινό με τον ενθουσιασμό του και τις περίτεχνες ενέργειες.

Τότε μπορεί να είχε περισσότερη απειθαρχία στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως, είχε δείξει την τεράστια «δίψα» του...

  • Με τη σιγουριά του έμπειρου

Έπειτα, ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης και στις 29 Αυγούστου του 2009 ο Πορτογάλος αγωνίστηκε απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρίσκοντας δίχτυα.

Ο CR7 χρίστηκε σκόρερ από την άσπρη βούλα στο 35ο λεπτό για να βάλει μπροστά τη «βασίλισσα» με σκορ 2-1, με τους «μερένγκες» να παίρνουν στο φινάλε τη νίκη με το 3-2.

  • Αποδείξεις απ' την αρχή και στην Ιταλία

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Γιουβέντους όταν επέλεξε ν' αποδεχθεί την πρόκληση επί ιταλικού εδάφους και να γίνει ο άνθρωπος με τον οποίο η «Γηραιά Κυρία» πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις θα κυνηγούσε και το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το ματς ήταν... θρίλερ.

Απέναντι στην Κιέβο, ο Κριστιάνο δεν βρήκε δίχτυα, όμως προσπάθησε να συνεισφέρει στις προσπάθειες των συμπαικτών του και να πάρει η Γιουβέντους την αγχωτική νίκη με το τελικό 3-2, χάρη σε γκολ του Μπερναντέσκι λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς.

Ο Αλέγκρι, τότε, είχε μείνει εντυπωσιασμένος και είχε τονίσει πως από τον Κριστιάνο έλειψε μονάχα το γκολ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα