Τζόλης: Έπαινοι Κλοπ για τον «μικρό Έλληνα» της Νόριτς! (vid)

Τζόλης: Έπαινοι Κλοπ για τον «μικρό Έλληνα» της Νόριτς! (vid)

bet365

Η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πάντα «διαβασμένο» Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επαίνεσε τα Καναρίνια για την επιλογή τους ενόψει της κόντρας με τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα (14/8, 19:30, Cosmotesports1HD).

Το ματς πρεμιέρας μεταξύ Νόριτς και Λίβερπουλ εξελίσσεται σε μια ιδιαιτέρως αναμενόμενη ελληνική «μονομαχία». Ο Δημήτρης Γιαννούλης κοντράρεται με τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι βασικός μετά τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον και τα εξαιρετικά δείγματα γραφής του στην προετοιμασία και τα Καναρίνια θα έχουν και δεύτερο Έλληνα εκπρόσωπο στο πρόσωπο του Χρήστου Τζόλη.

Η μεταγραφή του 19χρονου εξτρέμ, λοιπόν, ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση, επαινώντας το νεοφώτιστο κλαμπ για την επιλογή που έκανε με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ανάμεσα στις υπόλοιπες προσθήκες του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο Μπίλι Γκίλμορ (δανεικός από την Τσέλσι) είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκωτίας τα τελευταία 50 χρόνια. Μετά πήραν και τον Ράσιτσα από τη Bundesliga. Ναι, έχασαν τον Μπουεντία, αλλά βρήκαν άξιους αντικαταστάτες. Και τώρα με τον μικρό Έλληνα (Τζόλης), που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, έκαναν μία πολύ καλή κίνηση».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη Τύπου:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα