Λίβερπουλ: Εκτός αποστολής ο Σακίρι, επαφές με Λυών για την πώλησή του

Λίβερπουλ: Εκτός αποστολής ο Σακίρι, επαφές με Λυών για την πώλησή του

bet365

Ο Τζερντάν Σακίρι έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιούργκεν Κλοπ για το φιλικό με την Οσασούνα και όλα δείχνουν πως αποχωρεί, με τη Λυών να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του.

Μετά από μια τριετία στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ, ο Τζερντάν Σακίρι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Λίβερπουλ και η Λυών ίσως να είναι ο επόμενος σταθμός του.

Ο Ελβετός χαφ έχει τεθεί από καιρό προς πώληση και παράλληλα με το ενδιαφέρον της Νάπολι και της Βιγιαρεάλ, οι Λιονέ άνοιξαν επίσημο κύκλο επαφών με τους Reds για την απόκτησή του, με την απόσταση των δύο κλαμπ προς το παρόν να είναι σημαντική.

Η Λίβερπουλ αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ από κάθε ενδιαφερόμενο, ανάλογο με εκείνο που είχε καταβάλει για την οψιόν αγοράς του από τη Στόουκ το 2018.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 30χρονος δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ και είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή, κάτι που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά καθώς έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό με την Οσασούνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα