Νούνο Εσπιρίτο: «Ο Κέιν δεν προπονήθηκε γιατί ήταν σε καραντίνα»

Νούνο Εσπιρίτο: «Ο Κέιν δεν προπονήθηκε γιατί ήταν σε καραντίνα»

Κώστας Τόπας
Νούνο Εσπιρίτο: «Ο Κέιν δεν προπονήθηκε γιατί ήταν σε καραντίνα»

bet365

Λόγω καραντίνας ο Χάρι Κέιν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στις προπονήσεις της Τότεναμ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ο Άγγλος φορ δεν εμφανίστηκε στις δύο πρώτες προπονήσεις της Τότεναμ, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας σχετικά με το μέλλον του.

Η Μάντσεστερ Σίτι από τις αρχές του καλοκαιριού έχει στο στόχαστρο τους τον Χάρι Κέιν και παραμένει αισιόδοξη καθώς θεωρεί ως στο τέλος θα καταφέρει τον εντάξει στο δυναμικό της.

Από την πλευρά του πάντως ο τεχνικός της Τότεναμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δήλωσε πως θα συζητήσει σύντομα με τον με τον 28χρονο επιθετικό, ώστε να τον πείσει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο Κέιν δεν προπονήθηκε καθώς ήταν σε καραντίνα και πως σύντομα θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τα «σπιρούνια».

«Ο Χάρι είναι μαζί μας. Έπρεπε να μπει σε καραντίνα και έκανε την πρώτη του μέρα προπόνηση, με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και είναι εδώ, μαζί μας. Θα μιλήσω μαζί του, όσο το δυνατόν πιο άμεσα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα