Μάντσεστερ Σίτι: Οδεύει προς ναυάγιο η υπόθεση Κέιν μετά την μεταγραφή του Γκρίλις

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Σίτι: Οδεύει προς ναυάγιο η υπόθεση Κέιν μετά την μεταγραφή του Γκρίλις

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα η υπόθεση του Χάρι Κέιν να οδεύει προς ναυάγιο...

Οι «Πολίτες» ετοιμάζονται να ντύσουν στα «γαλάζια» τον τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε σίγουρα για μεταγραφή – ρεκόρ στην ιστορία της Premier League. Το μόνο βέβαια που απομένει, είναι να ανάψει το «πράσινο» φως η Άστον Βίλα, προκειμένου ο 25χρονος μεσοεπιθετικός να ενταχθεί στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν κι εφόσον ολοκληρωθεί το «deal», τότε η διοίκηση της Σίτι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην υπόθεση του Χάρι Κέιν. Μπορεί ο υψηλόσωμος φορ να ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας για την κορυφή της επίθεσης, αλλά όπως αναφέρει η «Daily Star», η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε αδιέξοδο με την Τότεναμ στις διαπραγματεύσεις.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά τα «σπιρούνια» δεν είναι διατεθειμένα να χάσουν έναν πολύτιμο παίκτη από το ρόστερ τους, όπως είναι ο Χάρι Κέιν. Ετσι, η Σίτι θα κάνει πίσω και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στην επίθεσή της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα