Premier League: Νέα μέτρα για τον κορονοϊό με στολές, μάσκες και χρονικό όριο στο ιατρικό τιμ!

Premier League: Νέα μέτρα για τον κορονοϊό με στολές, μάσκες και χρονικό όριο στο ιατρικό τιμ!

bet365

Η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που η Premier League ενημέρωσε τους 20 συλλόγους της να λάβουν πιο αυστηρά μέτρα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το χρονικό όριο της παρουσίας του ιατρικού τιμ στον αγωνιστικό χώρο!

Στην Αγγλία ναι μεν έχουν αρθεί τα πάντα σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς, έπειτα από απόφαση που έλαβε η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, ωστόσο, ο κορονοϊός δεν αφήνει την ανθρωπότητα σε ησυχία και καθημερινά ανά την Ευρώπη τα κρούσματα αυξάνοντα και το νέο κύμα της πανδημίας φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών.

Για τον λόγο αυτό η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος φαίνεται πως θέλει να λάβει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα και έχει ενημερώσει σχετικά τις ομάδες της ώστε να συμμορφωθούν με τους νέους κανονισμούς.

Όπως αναφέρεται, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι λευκές στολές που έχει αντικρίσει όλος ο κόσμος από την έναρξη του κορονοϊού στους γιατρούς, θα γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα προπονητικά κέντρα, θα πραγματοποιούνται απροειδοποίητοι έλεγχοι, ενώ, υπάρχει κι ένα μέτρο που αφορά την περίθαλψη των παικτών!

Τα βρετανικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για περιορισμένο χρόνο παρουσίας του ιατρικού τιμ στον αγωνιστικό χώρο όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα