Τότεναμ: Ο Σον υπέγραψε μέχρι και το 2025! (vid)

Τότεναμ: Ο Σον υπέγραψε μέχρι και το 2025! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ: Ο Σον υπέγραψε μέχρι και το 2025! (vid)

bet365

Ο Χέουνγκ – Μιν Σον αποφάσισε πως στη χειρότερη περίπτωση θα πάρει το πηδάλιο του καραβιού μόνος του, αφού υπέγραψε μέχρι και το 2025 στην ομάδα, δίχως να περιμένει τον... φευγάτο Κέιν.

Από το πρωί της Παρασκευής ο Νοτιοκορεάτης δεσμεύεται πλέον με νέο συμφωνητικό με το λονδρέζικο κλαμπ ανανεώνοντας την κοινή τους πορεία μέχρι και το 2025.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 280 εμφανίσεις με 107 γκολ και 64 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μετακινηθεί από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, τον Απρίλη του 2019 ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο γκολ πρωταθλήματος και το πρώτο γκολ του Champions League στο νέο γήπεδο της ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγικό σόλο του με την Μπέρνλι τον Δεκέμβρη του 2019 κατέκτησε τόσο το Puskas Award όσο και το βραβείο του καλύτερου γκολ στην Premier League της σεζόν εκείνης.

Μαζί με τον Κέιν την περασμένη σεζόν έγραψαν ιστορία στην Premier League ως το δίδυμο με τα περισσότερα γκολ από αποκλειστικά δικές τους συνεργασίες στα χρονικά της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα