Άρσεναλ: Απέκτησε τον Λοκόνγκα από την Άντερλεχτ (pic & vid)

Άρσεναλ: Απέκτησε τον Λοκόνγκα από την Άντερλεχτ (pic & vid)

Άρσεναλ: Απέκτησε τον Λοκόνγκα από την Άντερλεχτ (pic & vid)

bet365

Το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Άρσεναλ έγινε ο Αλμπέρτ Σαμπί Λοκόνγκα έναντι 17,5 εκατ. ευρώ από την Άντερλεχτ και έπεται η επισημοποίηση του deal για τον Μπεν Γουάιτ από τη Μπράιτον.

Φορτσάρει στο μεταγραφικό παζάρι η Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε την προσθήκη του 21χρονου Αλμπέρτ Σαμπί Λοκόνγκα από την Άντερλεχτ.

Οι Κανονιέρηδες απέκτησαν τον Βέλγο κεντρικό χαφ με συμβόλαιο για πέντε χρόνια, καταβάλλοντας το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ συν 4,5 σε μπόνους.

Αυτή ήταν και η δεύτερή τους κίνηση μετά τον Νούνο Ταβάρες, ενώ έπεται και συνέχεια καθώς έχουν «κλείσει» τη μεταγραφή του Μπεν Γουάιτ από τη Μπράιτον έναντι 58 εκατ. ευρώ, η οποία και θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες αφού ο 23χρονος περάσει από ιατρικά.

Ο Λοκόνγκα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ το 2018 κι έκτοτε κατέγραψε συνολικά 78 συμμετοχές, με απολογισμό 3 γκολ και 7 ασίστ. Σε επίπεδο εθνικής, βρέθηκε για πρώτη και μοναδική φορά ως τώρα στην αποστολή των Δράκων στο φιλικό απέναντι στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου (1-1).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα