Σάντσο: Το συμβόλαιό του ξεπερνά και τον Πογκμπά!

Σάντσο: Το συμβόλαιό του ξεπερνά και τον Πογκμπά!

bet365

Το 2ο καλύτερο συμβόλαιο, με απολαβές μεγαλύτερες κι από αυτές που έχει λαμβάνειν ο Πολ Πογκμπά, θα υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντον Σάντσο!

Ο Άγγλος εξτρέμ ενημερώθηκε πως από την Πέμπτη είναι πλέον επίσημο το deal ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεγάλη επιστροφή στην πατρίδα του. Μετά το Euro θα ολοκληρώσει την ολική επαναφορά στο Μάντσεστερ, αν και αυτή τη φορά θα βρίσκεται στους κόκκινους κι όχι στους γαλάζιους της πόλης.

Το 5ετές συμβόλαιο για το οποίο φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει εκείνος με τους «κόκκινους διαβόλους», όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, είναι το 2ο καλύτερο συμφωνητικό που υπάρχει στο κλαμπ, ξεπερνώντας ακόμα και τον Πολ Πογκμπά!

Ο Σάντσο θα λαμβάνει 350.000 λίρες κάθε εβδομάδα, έναντι των 290.000 έναντι των οποίων έχει συμφωνήσει με το κλαμπ ο Γάλλος χαφ.

Ο μοναδικός που έχει την μεγαλύτερη αμοιβή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, με 375.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα