Παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας μηνύει το PornHub, επειδή δημοσιοποίησε προσωπικά της videos!

Παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας μηνύει το PornHub, επειδή δημοσιοποίησε προσωπικά της videos!

Παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας μηνύει το PornHub, επειδή δημοσιοποίησε προσωπικά της videos!

bet365

Η παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας, Λι Νικόλ, μηνύει το PornHub, ύστερα από διαρροή προσωπικών της videos, τα οποία της κατέστρεψαν τη ζωή και την καριέρα.

Τριάντα τέσσερις γυναίκες, μεταξύ των οποίων κι η παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας, μηνύουν γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου επειδή δημοσιοποίησε προσωπικά τους videos χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το 2019, η Λι Νικολ αποφάσισε κάνει παύση στην καριέρα της όταν κάποιοι χάκαραν το icloud της με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ιδιωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Το υλικό ήταν από το 2014 όταν και ήταν μόλις 18 ετών. Μάλιστα, αυτό το περιστατικό την οδήγησε στο να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το PornHub, κατέβασε το εν λόγω περιεχόμενο, αλλά η Λι, παραμένει αμετακίνητη και το θέμα είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Η αγωγή των 179 σελίδων, κατατέθηκε στην Καλιφόρνια την Πέμπτη που μας πέρασε και αφορά τη μητρική εταιρία της PornHub, ΜindGeek και υπογράφεται από 34 γυναίκες, μεταξύ των οποίων οι 14 ήταν ανήλικές ότι ανέβηκε υλικό στον εν λόγω ιστότοπο, ενώ άλλες 14 ήταν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, με τις αποφάσεις να έχουν τελεσιδικήσει.

Η Νικόλ, αποφάσισε να μην κρατάει άλλο την ανωνυμία της και βγήκε μπροστά, μέσω ενός μηνύματος της στα social media, ενημερώνοντας για την απόφασή της να συμμετέχει κι αυτή στην αγωγή.

«Σας ευχαριστώ όλους, την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους δικηγόρους και εσάς», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Νικόλ, αναφέρεται και στο περιστατικό που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Όταν εμφανίστηκαν τα videos, αυτό σκότωσε την προσωπικότητά μου, μου πήρε την ευτυχία», τονίζει μεταξύ άλλων και υπογραμμίζει:

«Αυτό το γεγονός που έφερε σχεδόν δύο χρόνια ντροπής, κατάθλιψης, άγχους, τρομακτικές σκέψεις, ένιωθα αμηχανία σε δημόσιους χώρους».

To σημαντικό είναι πως σήμερα, η Νικόλ δηλώνει πιο ολοκληρωμένη από ποτέ. Το Μάιο που μας πέρασε έγραψε:

«Για πρώτη φορά σ' ολόκληρη τη ζωή μου νιώθω ολοκληρωμένη. Υπήρξαν στιγμές που ένιωθα χαμένη και ποτέ δεν ήξερα γιατί.

Δούλεψα πολύ πνευματικά, άλλαξα την καριέρα μου, έβαλα σε προτεραιότητα τους φίλους μου, εκπαίδευσα τον εαυτό μου, έγινα ανοιχτή σε ευκαιρίες για να αποτελέσω μέρος της αλλαγής και με μια ομάδα ανθρώπων γύρω μου που με κάνουν να χαμογελάω καλύτερα, εντονότερα και πιο γενναία, βρήκα τους δικούς μου λόγους. Ποτέ δεν είναι αργά, για να βρείτε το γιατί, για εκείνους που πρέπει να το ακούσουν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα