Μουρίνιο: Μετράει ως... μισό τρόπαιο τον τελικό που έφτασε με την Τότεναμ!

Μουρίνιο: Μετράει ως... μισό τρόπαιο τον τελικό που έφτασε με την Τότεναμ!

bet365

Η ιστορία έγραψε πως η Τότεναμ έγινε η πρώτη ομάδα στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε κανέναν τίτλο. Ή μήπως όχι; Εκείνος, το σκέφτεται... κάπως διαφορετικά.

Ο άλλοτε special one λίγες μέρες πριν από τον φετινό τελικό του LeagueCup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και εν μέσω του ξεσπάσματος της European Super League, απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».

Η πορεία της ομάδας και οι διαδοχικές αποτυχίες στο κυνήγι επίτευξης των στόχων του κλαμπ οδήγησαν τον Μουρίνιο σε ακόμα μια απομάκρυνση από πάγκο, με τον πολύπειρο προπονητή να έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρόμα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με δήλωσή του στην Sun, πάντως, δείχνει ότι... μετράει τα πράγματα κάπως διαφορετικά αυτή τη στιγμή αναφορικά με όσα κατάφερε ως κόουτς της Τότεναμ...

«Αν με ρωτήσεις πόσα τρόπαια έχω κατακτήσει στην καριέρα μου, θα σου πω 25 και... μισό. Αυτό το μισό είναι ο τελικός που έφτασα και δεν με άφησαν να καθοδηγήσω την ομάδα» είπε ο Ζοσέ, που είδε τον Ράιαν Μέισον ν' αναλαμβάνει στη θέση του ως υπηρεσιακός και την Σίτι να παίρνει το τρόπαιο με το 1-0 στο «Γουέμπλεϊ»...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα