Τσέλσι: Τιάγκο Σίλβα και Ζιρού μέχρι το καλοκαίρι του 2022

Τσέλσι: Τιάγκο Σίλβα και Ζιρού μέχρι το καλοκαίρι του 2022

Τσέλσι: Τιάγκο Σίλβα και Ζιρού μέχρι το καλοκαίρι του 2022

bet365

Τιάγκο Σίλβα και Ολιβιέ Ζιρού θα φορούν τη φανέλα της Τσέλσι και την επόμενη σεζόν, καθώς οι Μπλε ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους δύο παίκτες μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Έφυγε από την Παρί Σεν-Ζερμέν μετά τον τελικό του Αυγούστου του 2020, όταν έχασε το τρόπαιο του Champions League από την Μπάγερν. Το κλείσιμο του οκταετή κύκλου του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας τον βρήκε να φεύγει ως ελεύθερος και να μετακομίζει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Στους Μπλε έσμιξε και πάλι με τον Τόμας Τούχελ. Μαζί έφτασαν σε δεύτερο διαδοχικό τελικό (τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή) και τελικά κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος θα φορά τη φανέλα της Τσέλσι και την επόμενη σεζόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/6) η κάτοχος του Champions League ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (η μέχρι πρότινος εξέπνεε στο τέλος του μήνα) μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ύστερα από λίγα λεπτά ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση. Για μία ακόμη σεζόν στους Μπλε του Λονδίνου και ο Ολιβιέ Ζιρού. Η αγγλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του 34χρονου Γάλλου φορ και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα