Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 1-0: Νίκη οξυγόνο με υπογραφή Αγκέρντ

west_ham_winnn
Η Γουέστ Χαμ σε ένα πολύ κομβικό ματς για την μάχη της παραμονής στην Premier League πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον χάρη στην κεφαλιά του Αγκέρντ και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη... παραμονής για την Γουέστ Χαμ. Τα Σφυριά επικράτησαν με 1-0 της ουραγού Σαουθάμπτον στο Λονδίνο, ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη της Premier League και ανέβηκαν στην 14η θέση με 27 βαθμούς, όσους έχουν η Νότιχαμ Φόρεστ και η Μπόρνμουθ, με την ομάδα του Μόγιες να υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Στο 25' ο Κέρερ εκτέλεσε φάουλ ανάμεσα από το κέντρο και την μεγάλη περιοχή, ο Αγκέρντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και πέτυχε το «χρυσό» γκολ που εν τέλει έκρινε το παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και παραλίγο να το πληρώσουν, καθώς στο 85' ο Ονουάτσου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ζουμά, Αγκέρντ, Έμερσον (88' Κρέσγουελ), Σούτσεκ (68' Ντάουνς), Ράις, Πακετά (88' Φορνάλς),, Μπόουεν, Ινγκς (65' Αντόνιο), Μπενραχμά

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Τσαλέτα-Τσαρ, Περό, Σ. Άρμστρονγκ (72' Μέιτλαντ-Νάιλς), Γουόρντ-Πράους, Λάβια, Ελιουνούσι (54' Σουλεμάνα), Γουόλκοτ (72' Ονουάτσου), Μαρά (54' Αλκαράς)

Βαθμολογία:

pltable

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα