ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι των Αθηνών στο ποδόσφαιρο γυναικών

Newsroom
ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ

bet365

Σε ένα ματς με πολύ εντυπωσιακό φινάλε αφού τα δύο τέρματα μπήκαν στις καθυστερήσεις, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι (1-1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Σε ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός φάνηκε πως θα πρέπει να συμβιβαστούν με το 0-0... Όμως μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών, οι «Πράσινες» άνοιξαν το σκορ και αγκάλισαν το «τρίποντο» της νίκης, όμως οι «κιτρινόμαυρες» είχαν απάντηση αμέσως μετά, για το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενες στάθηκαν εξαιρετικά άτυχες μετρώντας τρία δοκάρια πριν η Σπυριδωνίδου με μακρινό σουτ με το αριστερό βρει δίχτυα (8 γκολ φέτος) και ανοίξει το σκορ για την ομάδα της στο 91'. Ο δεύτερος αυτή την στιγμή στη βαθμολογία Παναθηναϊκός ήταν μια ανάσα από τη νίκη, όμως η ΑΕΚ δεν τα παράτησε και στην αμέσως επόμενη φάση, η Χατζηνικολάου -στην πρώτη της επαφή με τη μπάλα- σκόραρε με πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, με την στατιστική να «γράφει» 10 τελικές για την γηπεδούχο ΑΕΚ και 18 για τις φιλοξενούμες, όμως μέχρι την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, καμία δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Όλη η δράση του ντέρμπι χώρεσε στα τελευταία λεπτά και αντάμειψε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ένας μικρός φίλος της Ένωσης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσέφερε στις «Κιτρινόμαυρες» ένα λουλούδι για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα