Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-2: Σημαντικό «διπλό» για τις πρωταθλήτριες

Newsroom
Θωμαή Βαρδαλή

bet365

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (2-0) και συνεχίζει αήττητος την προσπάθεια να υπερασπιστεί το στέμμα του.

Οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα για να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους, κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Φιλικών, όμως οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να «αποδράσουν» τελικά με το «επαγγελματικό» 2-0 και να παραμείνουν αήττητες στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +11 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχες ήταν ιδιαίτερα κινητικές και προσπάθησαν να δημιουργήσαν φάσεις για γκολ, όμως ο ΠΑΟΚ πατούσε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, με τη Βαρδαλή να σκοράρει μόλις στο 20' με το τέρμα της να ακυρώνεται (ορθώς) για οφσάιντ. Λίγο πριν το ημίωρο, ο Αστέρας απείλησε με την Γεωργαντζή αλλά η Νόιχαους έκανε μεγάλη απόκρουση και το 45ολεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ σοτ 0-0.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 55' με το ωραίο τελείωμα της Ακίντα, μετά από εξαιρετική μπαλιά της Παπαδοπούλου (1-0). Στο 57ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ αμέσως μετά σε μια φάση διαρκείας στα «καρέ» των Κιτρινομπλέ ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του (2-0) με την αρχηγό του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ολιγορία στην άμυνα του Αστέρα. Η Ακίντα εκτέλεσε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με την Βαρδαλή, να παίρνει το ριμπάουντ, πετυχαίνοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχες προσπάθησαν ως το τέλος να βρουν το γκολ, χωρίς αποτέλεσμα και υπέστησαν την 3η τους ήττα στο πρωτάθλημα που τις φέρνει στην 4η θέση. Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει βαθμό ως τώρα στη σεζόν.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα