ΠΑΟΚ - Σουόνσι 2-0: Επιβλητική πρόκριση και τώρα... τελικός!

ΠΑΟΚ - Σουόνσι 2-0: Επιβλητική πρόκριση και τώρα... τελικός!

Newsroom
ΠΑΟΚ - Σουόνσι 2-0: Επιβλητική πρόκριση και τώρα... τελικός!

bet365

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε άνετα 2-0 της Σουόνσι και προκρίθηκε στον τελικό του προκριματικού ομίλου του Women’s Champions League, εκεί όπου περιμένει τον νικητή του Φερεντσβάρος - Ρέιντζερς.

Τεράστια νίκη που τις φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη δεύτερη προκριματική φάση του UEFA Women’s Champions League πανηγύρισαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ. Στον ημιτελικό της πρώτης προκριματικής φάσης, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε άνετα 2-0 της Σουόνσι στο γήπεδο του Πιερικού και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Ρέιντζερς. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε η Βλασσόπουλος που με δυο γκολ «καθάρισε» τις Ουαλές και σφράγισε την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, απείλησαν με φάση διαρκείας τα καρέ της Σουόνσι στο 14΄, όμως τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Έπειτα από ασίστ της Καλέση, η Βλασσόπουλος εκτέλεσε την γκολκίπερ της Σουόνσι με ψύχραιμο πλασέ και έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει από νωρίς το προβάδισμα, γεγονός που έδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία του που είχε ανέβει... κατακόρυφα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα της Θεσσαλονίκης άγγιξε το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 70΄. Η Βαρδαλή με εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά βρήκε την Μήτκου, η οποία με την σειρά της έβγαλε υπέροχη σέντρα στην Βλασσόπουλος που με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Ένα σκορ που χάρισε την πρόκριση στον εξαιρετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πέτυχει κι άλλα τέρματα, δείχνοντας πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό του ομίλου του.

ΠΑΟΚ (Λ. Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη (Πέντερσεν 88′), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Βαρδαλή (78′ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Καλέση, Ακίντα, Βλασσόπουλος.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα