Αγγλία: Χωρίς αλκόολ και δίπλα σε περίφραξη με καμήλες το ξενοδοχείο της εθνικής στο Κατάρ!

Αγγλία: Χωρίς αλκόολ και δίπλα σε περίφραξη με καμήλες το ξενοδοχείο της εθνικής στο Κατάρ!

Newsroom
Αγγλία: Χωρίς αλκόολ και δίπλα σε περίφραξη με καμήλες το ξενοδοχείο της εθνικής στο Κατάρ!

bet365

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε ένα παράκτιο ξενοδοχείο στην πόλη της Αλ Ουάκρα για τη διαμονή της εθνικής Αγγλίας στο Κατάρ, όπου δεν σερβίρεται αλκόολ και οι παίκτες του θα έχουν για θέα τις καμήλες του διπλανού πάρκου.

Η εθνική Αγγλίας κινείται από τώρα σε ρυθμούς Κατάρ, έχοντας εξασφαλίσει από τα προκριματικά τη θέση της στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και σύμφωνα με τη «Mirror», ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με τους ιθύνοντες της FA έχουν ήδη κλείσει το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνει η αποστολή των Τριών Λιονταριών, με τις εκπλήξεις που θα συναντήσουν οι Άγγλοι διεθνείς να είναι άπλετες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πεντάστερο «Souq by Tivoli» στην παράκτια περιοχή της Αλ Ουάκρα, ξενοδοχείο που απαγορεύει ρητά την κατανάλωση αλκόολ και βρίσκεται δίπλα από περίφραξη με καμήλες που προσφέρονται για τουριστικές βόλτες στην πόλη!

Στο ξενοδοχείο σερβίρονται μόνο μη-αλκοολούχα κοκτέιλ, αν και υπάρχουν αρκετά καφέ και εστιατόρια πλάι στην παραλία για τους ποδοσφαιριστές και τις συζύγους τους.

Οι ντόπιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουν τον Χάρι Κέιν και την παρεά του στο τοπικό τους ξενοδοχείο, αλλά... προβληματίζονται για τους Άγγλους οπαδούς που θα ακολουθήσουν, οι οποίοι φημίζονται για τα νυχτοπερπατήματα και τα προβλήματα που προκαλούν έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκόολ σε άλλες χώρες που έχουν διοργανώσει Μουντιάλ ή Euro.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mirror», ακόμα και οι ίδιοι οι κάτοικοι της Αλ-Ουάκρα πληροφορήθηκαν με έκπληξη ότι η Αγγλία θα καταλύσει στο «Souq al Wakra by Tivoli», καθώς τα φαβορί για τις υπόλοιπες αποστολές είναι τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο της Ντόχα, ενώ συν τοις άλλοις το εν λόγω ξενδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά σε αεροδρόμιο. Όχι και η πιο ευνοϊκή συνθήκη για την προετοιμασία μιας ομάδας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα