Κλήρωση Παγκοσμίου Κυπέλλου: Tην Παρασκευή στις 19:00 στον AΝΤ1

Newsroom
Κλήρωση Παγκοσμίου Κυπέλλου: Tην Παρασκευή στις 19:00 στον AΝΤ1

bet365

Την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT1, η κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά την Παρασκευή (01/04, 19:00) από την Ντόχα, σε live streaming στο antenna.gr/Qatar2022, την κλήρωση για τους ομίλους, περίπου επτά μήνες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής.

Στην κλήρωση θα γνωρίζουμε επίσης τις 29 από τις 32 χώρες. Κι αυτό γιατί μένουν μερικοί αγώνες μπαράζ όπως επίσης και ο τρίτος... τελικός της ευρωπαϊκής ζώνης μιας και η Ουαλία θα περιμένει τον νικητή του Σκωτία-Ουκρανία (πήγε πίσω λόγω του πολέμου) για να κριθεί το 13ο εισιτήριο από τις χώρες της UEFA. Οπως επίσης υπάρχει και το μπαράζ Κόστα Ρίκα-Νεα Ζηλανδία ενώ μένει κι ένα ακόμα εισιτήριο το οποίο θα κριθεί ανάμεσα στο Περού και τον νικητή του ζευγαριού ΗΑΕ-Αυστραλία.

​​Για την κλήρωση το Κατάρ έχει καλέσει 2.000 καλεσμένους με την Κάρλι Λόιντ να ηγείται της εκδήλωσης μαζί με τον Ζερμέν Τζένας και την Σαμάνθα Τζόνσον. Θα βοηθήσουν στην κλήρωση και ο Καφού και ο Λόταρ Ματέους και ο Αλί Νταί και ο Μπόρα Μιλουτίνοβιτς και ο Τζέι-Τζέι Οκότσα και ο Τιμ Κέιχιλ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα