Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Γαλλία θέλει το χρυσό και κάνει σκέψεις να επιστρατεύσει Μπαπέ, Γκριεζμάν και Βαράν

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Γαλλία θέλει το χρυσό και κάνει σκέψεις να επιστρατεύσει Μπαπέ, Γκριεζμάν και Βαράν

Βασίλης Μπαλατσός
griezmann_mbappe_france

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γαλλία ενδέχεται να επιστρατεύσει τον Κιλιάν Μπαπέ, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ραφαέλ Βαράν στην προσπάθεια τους να πάρουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Γαλλία θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και συνεπώς είναι... εθνικό ζήτημα να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα μετάλλια. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και το τουρνουά ποδοσφαιρού, στο οποίο οι διοργανώτες σκοπεύουν να ενισχύσουν τον Τιερί Ανρί με τρία δυνατά χαρτιά.

Οι Τρικολόρ μπορούν να έχουν στο ολυμπιακό ρόστερ τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών και σύμφωνα με δημοσιεύματα υψηλόβαθμα στελέχη της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής θέλουν να πάρουν μέρος στο τουρνουά οι Κιλιάν Μπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν και Ραφαέλ Βαράν. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν το πράσινο φως και οι ομάδες των παικτών.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου. Θυμίζουμε πως και οι τρεις τους θα αγωνιστούν στο Euro 2024, το οποίο θα διασκέσει από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα