Αχαρναϊκός - Κηφισιά 0-2: Πρόκριση στο... ρελαντί

Βασίλης Μπαλατσός
Κηφισιά

bet365

Η Κηφισιά νίκησε με 2-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα και προκρίθηκε στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Επιστροφή στη δράση για Πάνο Πρίτσα, ντεμπούτο για Λαντρ.

Σαββατιάτικος... περίπατος για την Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς νίκησε με 2-0 τον Κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ Αχαρναϊκό στο Μενίδι και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στους Ζωσιμάδες ο Πάνος Πρίτσας, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Λοϊκ Λαντρ, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά.

Στο 33' Κρισιούμα και Μπιφουμά έκαναν το 1-2 μετά από κόρνερ, ο δεύτερος εκτέλεσε από το όριο της περιοχής, ο προωθημένος Βαφέας έβαλε το πόδι του και από κοντά άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρήκε γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 48' ο Παρράς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Πέιος με κεφαλιά έκανε το 2-0 και «τελείωσε» το ματς.

Η Κηφισιά έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 60′ με τον Σπίνο και στο 88′ με τον Κωνσταντακόπουλο. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 78' όταν ο Βλαχίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από δύσκολη γωνία.

Στους «16» τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε διπλά ματς, με τα πρώτα παιχνίδια να είναι στο διάστημα 31/10 - 2/11 και οι ρεβάνς (5-7/12). Θυμίζουμε πως σε αυτό τον γύρο θα μπουν οι ομάδες του Big 5. Οι 16 ομάδες θα μάθουν την αντίπαλο τους σε νέα κλήρωση.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος - Γκόμπελιτς, Σπίνος (83' Λαντρ), Βαφέας, Παρράς (83′ Σμπώκος) - Ιπαλίμπο (68' Αντερέγκεν), Πέιος - Μπιφουμά (68' Πρίτσας), Ίλιεφ, Κρισιούμα (46' Κωνσταντακόπουλος) - Τεττέι

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Γκούφας, Μπιταξής, Τσίκλος (59' Βλαχίδης), Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφα, Γερώνυμος (52' Αντωνόπουλος), Ματσούκας (67' Μπιμάι), Νατσιόπουλος (60' Παπαδόπουλος), Χατζής (83' Νάκας).

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα