Ρότα: «Δεν είμαι καλός στα λόγια, αυτό το δευτερόλεπτο δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος»

Newsroom
Ρότα

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα αναφέρθηκε στην κόκκινη που δέχτηκε στο 6', στον τελικό Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ και φυσικά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος φέτος, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Novibet στο Πανθεσσαλικό.

Ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη μόλις στο 6', αναφέρθηκε τόσο στην αποβολή του όσο και στην προσπάθεια των συμπαικτών του για την κατάκτηση και των δύο τροπαίων.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στα λόγια πάντως θα ήθελα να μοιραστώ το πως αισθάνομαι ισως για πρώτη φορά μέσω μιας δημοσίευσης. Ένα ακόμη τρόπαιο που μας άξιζε ,ενα τρόπαιο που μας δίνει τεράστια χαρά, που παλέψαμε μέχρι το τέλος, για εμένα δεν κύλησε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί και σίγουρα όπως θα ήθελα να το θυμάμαι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό το ένα δευτερόλεπτο που δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος που δεν παίζει ποδόσφαιρο τι σημαίνει ήταν η αιτία που μου το χάλασε κάπως. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ευχαριστώ όλους τους για την προσπάθεια που καταβάλανε για την κατάκτηση και των δυο επάθλων για φέτος, μια χρόνια γεμάτη δυσκολίες και πολλές θυσίες που λίγοι ξέρουν και που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Double trouble».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα