Γιόνσον στο Gazzetta: «Το νταμπλ ήρθε γιατί ήμασταν ενωμένοι και διψασμένοι για τίτλους»

Γιόνσον στο Gazzetta: «Το νταμπλ ήρθε γιατί ήμασταν ενωμένοι και διψασμένοι για τίτλους»

Ο Γενς Γιόνσον πανηγυρίζει με την ΑΕΚ το νταμπλ

bet365

Ο Γενς Γιόνσον μετά την κατάκτηση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας και του νταμπλ μιλώντας στο Gazzetta τόνισε πως το ισχυρό γκρουπ και η δίψα για νίκες και τίτλους οδήγησαν την ΑΕΚ σε αυτή την τεράστια επιτυχία!

Τι σεζόν αυτή για την ΑΕΚ! Ονειρική και μαγική! Επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και κατάκτηση του νταμπλ! Στο Πανθεσσαλικό στάδιο έπεσε η αυλαία της Ένωσης για τη σεζόν 2022-2023 με τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν μετά το πρωτάθλημα και το Novibet Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-0. Επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΚ.

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα. Κατακτήσαμε και τους δύο τίτλους, είναι κάτι φοβερό», ήταν τα πρώτα λόγια του... εκστασιασμένου Γενς Γιόνσον στο Gazzetta έξω από τα αποδυτήρια στη μικτή ζώνη. Τι κι αν η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το έκτο λεπτό λόγω της αποβολής του Ρότα; «Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα και έχουμε δείξει τη δύναμη στο πνευματικό κομμάτι όλη τη σεζόν. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες νωρίς το έκανε πιο δύσκολο, αλλά δουλέψαμε όλοι μαζί και αποδείξαμε τη δύναμή μας για ακόμα μια φορά», πρόσθεσε ο 30χρονος Δανός μέσος.

Πόσο δύσκολο όμως ήταν μετά τους πανηγυρισμούς από τη στέψη στο πρωτάθλημα αυτός και οι συμπαίκτες του να επικεντρωθούν απόλυτα στον τελικό; «Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης. Αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζουμε πάντα για τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ειδικά αν κρίνεται ένας τίτλος, αυτό είναι ακόμα πιο επιτακτικό», ανέφερε ο Γιόνσον.

Σύμφωνα με τον Δανό χαφ το ενωμένο σύνολο που δημιούργησε ο Ματίας Αλμέιδα και η δίψα για τίτλους ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την ΑΕΚ στο νταμπλ. «Νομίζω πως το κλειδί της επιτυχίας ήταν το ισχυρό γκρουπ που είχαμε ως ομάδα. Το δέσιμο που είχαμε ως σύνολο. Από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μέχρι τους ανθρώπους του κλαμπ. Όλη η ομάδα ήταν μαζί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Είναι μια συνολική ομαδική προσπάθεια όλο αυτό. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί επίσης. Ήμασταν διψασμένοι για τίτλους. Ακόμα και στα ημιτελικά με δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Το νταμπλ είναι μια τρομερή επιτυχία που δείχνει το πόσο ισχυρή είναι αυτή η ομάδα», σχολίασε.

Μετά την απονομή, στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ ανέφερε πως δεν είναι ομάδα, αλλά... τρομοκράτες! «Ναι, ήταν φοβερό! Έχει κάνει τόσα πολλά για αυτόν τον σύλλογο, είναι κάτι το εκπληκτικό. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη», υπογράμμισε ο Γιόνσον για τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, με τον Δανό χαφ πλέον να περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, επισημαίνοντας: «Είναι εξαιρετικό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο, τώρα είναι αυτό το οποίο περιμένουμε. Είναι ένα μεγάλο όνειρο για όλους μας στον σύλλογο».

Την ώρα που η αποστολή της ΑΕΚ ετοιμαζόταν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, ήδη στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας γύρω από την OPAP Arena είχε στηθεί ένα νέο ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι, με τον Γιόνσον να αποθεώνει τον κόσμο της Ένωσης. «Μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου τέτοια υποστήριξη. Έχω παίξει στην Τουρκία όπου και εκεί οι οπαδοί είναι απίστευτοι, αλλά εδώ είναι άλλο επίπεδο! Είναι φοβεροί», υποστήριξε ο Γιόνσον για να επιβιβαστεί στη συνέχεια στο πούλμαν που θα επέστρεφε τους νταμπλούχους στην Αθήνα.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα