ΑΕΚ: Όλοι μέσα στην προτελευταία προπόνηση πριν τον τελικό

ΑΕΚ: Όλοι μέσα στην προτελευταία προπόνηση πριν τον τελικό

Newsroom
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ στο ματς με τον Βόλο

bet365

Στην ΑΕΚ ανεβάζουν ρυθμούς για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα.

Όπως και χθες, έτσι και στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, πλην φυσικά του Σέρχιο Αραούχο.

Ο «Πελάδο» είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ ετοιμοπόλεμους και να συνεχίζει την προετοιμασία για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ καταστρώνοντας τα πλάνα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι κιτρινόμαυροι, όπως διαβάσατε νωρίτερα, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, στα πλαίσια της απόλυτης συγκέντρωσης που θέλει ο Αλμέιδα για τον τελικό. Οι παίκτες της ΑΕΚ πριν αναχωρήσουν την Τρίτη για Βόλο θα προπονηθούν το πρωί στις 10:45 στα Σπάτα, ενώ ο Αλμέιδα θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου στο Σεραφείδειο στις 13:30.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα